Θετικά μηνύματα από τα πρώτα δρομολόγια

Τοπικά

Θετικά είναι τα μηνύματα από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των περισσότερων γραμμών του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων εντός του αστικού ιστού, αλλά κυρίως προς την περιφέρεια του λεκανοπεδίου, με τους επιβάτες να κάνουν τις μετακινήσεις τους προς την πόλη, με τα λεωφορεία.

Τα αυστηρά μέτρα και η υποχρέωση για τη χρήση μάσκας προστασίας εφαρμόζονται στο ακέραιο όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στεφ. Μουστακλής, τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους επιβάτες. Υπενθύμισε παράλληλα, ότι τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ καθαρίζονται και απολυμαίνονται καθημερινά, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καθησυχάσει την όποια ανησυχία του επιβατικού κοινού.

Επίσης, όμως, ο κ. Μουστακλής αναφέρθηκε και στην επανέναρξη από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου των μαθητικών δρομολογίων, και κυρίως από τις 18 Μαΐου, με την επαναλειτουργία των Γυμνασίων και των δύο τάξεων του Λυκείου, τονίζοντας, ότι κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για τυχόν φαινόμενα συνωστισμού στα λεωφορεία, από τη στιγμή που το μαθητικό δυναμικό θα προσέρχεται εκ περιτροπής στα σχολεία. «Ακόμη όμως και στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα ή συνωστισμός είμαστε άμεσα έτοιμοι να εκτελέσουμε τα δρομολόγια με επιπλέον λεωφορεία, ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό», ανέφερε ο κ. Μουστακλής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ