«Στο ψήφισμα καταγγέλλεται η ανάμειξη και όχι η χωροθέτηση»

Τοπικά

Απάντηση της δημοτικής αρχής Ζίτσας στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Με το επιχείρημα ότι η διαφωνία με τον Δήμο Δωδώνης αφορούσε την εμπλοκή και όχι τη χωροθέτηση, επιστρέφει τα πυρά περί εξαπάτησης στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης η δημοτική αρχή του Δήμου Ζίτσας.
Στην απάντηση της η δημοτική αρχή επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«Ενώ λοιπόν η Δημοτική Αρχή υλοποιεί και σχεδιάζει έργα σε βασικές υποδομές, δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ (Αγροτική οδοποιία, έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, σχολικής στέγης, αθλητικών υποδομών κ.α.) η μείζων αντιπολίτευση μη έχοντας ουσιαστικό αντικείμενο να ασχοληθεί αρέσκεται σε παιδιάστικες αντιδράσεις με ανακοινώσεις και καταγγελίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία ανακοίνωση περί «εξαπάτησης», που όμως διαψεύδεται παταγωδώς από το μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο είναι ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα και στο facebook του Δήμου Ζίτσας.

Όσο για το επιχείρημά τους, πως και στο υπόμνημα του δικηγόρου του Δήμου Ζίτσας χρησιμοποιείται ως πρόταση η ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων, αν δεν το έχουν καταλάβει, στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας καταγγέλλεται η ανάμειξη του γειτονικού Δήμου Δωδώνης στα του οίκου μας και όχι η αναφορά του στο συγκεκριμένο χώρο. Άλλωστε ο Δήμος Ζίτσας και σε προηγούμενη προσφυγή του, που αφορούσε την εγκατάσταση μονάδας βιοαερίου στην Κάτω Λαψίστα και για την οποία δικαιώθηκε, επικαλούνταν και πάλι την πλημμέλεια της μη αναφοράς στη ΒΙ.ΠΕ.
Δυστυχώς κύριοι δεν εξαπατηθήκατε, αντιθέτως εσείς εξαπατήσατε τους δημότες που σας στήριξαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές λέγοντάς τους πως έχετε τις ικανότητες να ανταποκριθείτε στο λειτούργημα του Δημοτικού Συμβούλου»