Περιφέρεια Ηπείρου: Πάμε για την μεγάλη ανατροπή;

Τοπικά

Από μεγάλο προβληματισμό και ιδιαίτερη ανησυχία διακατέχονται οι ιθύνοντες της Ν.Δ. στα κεντρικά λόγω της διαφαινόμενης ισχυρής διείσδυσης του υποψήφιου για το αξίωμα περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Σπύρου Ριζόπουλου στο εκλογικό σώμα των τεσσάρων νομών της Ηπείρου.

Οι επαναλαμβανόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό του κόμματος της Ν.Δ. δείχνουν μεγάλη πτώση των ποσοστών Καχριμάνη με ταυτόχρονη άνοδο Ριζόπουλου σε σημείο που η απαισιοδοξία να καταλήγει στα όρια του πανικού.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Ριζόπουλος έχει ήδη «καθαρίσει» Θεσπρωτία και Άρτα, αφού εκεί έχει συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των τοπικών στελεχών, με την πλευρά Καχριμάνη να διαθέτει ό,τι πιο φθαρμένο και παλαιοκομματικό έχει απομείνει εκεί.

Ο αγώνας επικεντρώνεται πλέον σε Πρέβεζα και Γιάννενα όπου επίσης πιθανολογείται ανατροπή αφού η απογοήτευση μεταξύ των ψηφοφόρων κυριαρχεί λόγω ανυπαρξίας έργου αλλά και στασιμότητας, με αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι η Ήπειρος εξακολουθεί να κατέχει τον τίτλο της πιο φτωχής περιφέρειας της χώρας.

Αποτελεί άλλωστε κοινό μυστικό το ότι ένας από τους λόγους που η κα Τατιάνα Καλογιάννη «δραπέτευσε» προς την κάτω πλατεία ήταν η διαφαινόμενη εδώ και καιρό καθίζηση (και λόγω φθοράς) Καχριμάνη.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.