Μελομακάρονα και κουραμπιέδες πρώτα σε προτίμηση

Τοπικά

Τα Χριστούγεννα είναι ξεκάθαρα η εποχή των γλυκών!

Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες, σοκολατάκια, τσουρέκια γεμιστά με κάστανο, με φρούτα αλλά και μπακλαβάς είναι μόνο μερικά από τα γλυκίσματα που έχουν την τιμητική τους!

Το ζαχαροπλαστείο «Γιολδάσης» στην καρδιά της πόλης, φόρεσε τα γιορτινά του και αναμένει τους πελάτες να τους ταξιδέψει σε γεύσεις γνωστές αλλά και νέες, με κουραμπιέδες, μελομακάρονα, μπακλαβά, μπισκότα, αλλά και πανετόνε, ένα γλυκό που έρχεται από την γειτονική Ιταλία να κερδίζει τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερους.

Κάθε γλυκό έχει την δική του μοναδική γεύση, με τις δικές του αναλογίες σε βούτυρο και σιρόπι, σε ελαιόλαδο, σε μπαχαρικά και τραγανές κρούστες φύλλων, σε καρύδια και αμύγδαλα.

Ήδη από τις αρχές του Δεκεμβρίου πολλοί είναι αυτοί που πήραν γλυκά για να δοκιμάσουν γεύσεις. Μεγαλύτερη προτίμηση δείχνουν οι καταναλωτές  πάντα στα μελομακάρονα με σοκολάτα, στους κουραμπιέδες μπουκίτσες, αλλά και στον μπακλαβά και τα γεμιστά τσουρέκια.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί και η αγοραστική κίνηση όσο δηλαδή πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα.

«Υπάρχει κίνηση και αυτή θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες. Πολλοί είναι επισκέπτες από άλλα μέρη και ζητούν να αγοράσουν και να δοκιμάσουν γλυκά. Προτιμούν τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων αλλά ζητούν και νέες γεύσεις. Εμείς είμαστε εδώ για να τους εξυπηρετήσουμε» τονίζει η υπάλληλος του καταστήματος «Γιολδάσης».

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ