«Μας ενώνει η πόλη και το κοινό όραμα»

Τοπικά

Πανέτοιμη είναι η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» για τις εκλογές και την διεκδίκηση εκ νέου του δήμου Ιωαννιτών, με τον επικεφαλής Δημήτρη Παπαγεωργίου να παρουσιάζει την Παρασκευή το ψηφοδέλτιο της παράταξης

Πανέτοιμη είναι η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» για τις εκλογές και την διεκδίκηση εκ νέου του δήμου Ιωαννιτών, με τον επικεφαλής Δημήτρη Παπαγεωργίου να παρουσιάζει την Παρασκευή το ψηφοδέλτιο της παράταξης που είναι πολυσυλλεκτικό και ανανεωμένο.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανέρχονται στους 98 καλύπτοντας το ανώτατο όριο ενώ το σύνολο των υποψηφίων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες ανέρχεται σε 284. Το 45% είναι γυναίκες ενώ ποσοστό μεγαλύτερο του 50% μετέχει για πρώτη φορά στα κοινά.

Το τελευταίο στοιχείο είναι πολύ σημαντικό καθώς δείχνει την δυναμική της ίδιας της παράταξης αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς των πολιτών για την συμμετοχή στα κοινά.

«Το ψηφοδέλτιο είναι το εισιτήριο της νίκης για να συνεχίσουμε το έργο που ήδη έχουμε αρχίσει για την πόλη μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε ότι ο Δήμος και η ΔΕΥΑΙ εκτελούν έργα άνω των 200 εκατομμυρίων, κάτι που δεν έχει προηγούμενο για τα Γιάννενα.  Επικεντρώθηκε επίσης στην ένταξη των Ιωαννίνων στην ευρωπαϊκή αποστολή των 100 κλιματικά ουδέτερων πόλεων, ένταξη που θα φέρει σημαντικούς πόρους ως το 2030.

«Μας ενώνει η πόλη»

Ο κ. Παπαγεωργίου αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο εξήγησε ότι αποτελείται από υποψηφίους και υποψήφιες  με διαφορετικές ιδεολογικές και κομματικές καταβολές, που τους ενώνει το όραμα για το αύριο της πόλης.

«Συνδημότες μας που έχουν ιδέες, απόψεις και έργο στην κοινωνία. Με καταγωγή από την πόλη μέχρι και το πιο μακρινό χωριό του Δήμου μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη και από έμπειρους αλλά και νέους ανθρώπους που τώρα αποφασίζουν να εισέλθουν στο δημόσιο στίβο. Που θέλουν να προσφέρουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στον τόπο μας. Στον τόπο που ζούμε. Είμαστε η παράταξή μέσα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, άντεξε και μεγάλωσε. Η παράταξη που αποτελεί την δύναμη που οδηγεί στην πρόοδο.

Η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί ότι θα οδηγήσει τα Γιάννενα μπροστά. Με έργα. Με στρατηγική. Με διαφάνεια και λογοδοσία. Για όλους τους Γιαννιώτες» υπογράμμισε.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή» θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της το οποίο αποτελεί συνέχεια όλων όσων ήδη γίνονται και αλλάζουν την πόλη.

«Συνεχίζουμε το όραμα, επικαιροποιούμε την ελπίδα με έργα που αλλάζουν την πόλη. Δεν πιστεύουμε ότι η πόλη μας χρωστάει. Εμείς χρωστάμε στην πόλη!

Δεσμευόμαστε ότι θα καταθέσουμε όλες τις δυνάμεις μας για τα Γιάννενα και θα δουλέψουμε με αφοσίωση και συνέπεια. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις για την πόλη, και μαζί με τους Δημοτικούς μας Συμβούλους θα επιτελέσουμε το έργο που θα μας αναθέσουν οι πολίτες. Με διαφάνεια, σεβασμό στις διαδικασίες και τις ανάγκες τις πόλης. Μαζί με όλους τους πολίτες, για όλους τους πολίτες» τόνισε ο Δήμαρχος.

Καταλήγοντας ευχήθηκε μέχρι τις εκλογές να κερδίσει ο διάλογος ο οποίος θα είναι προς όφελος των πολιτών και έθεσε το δίλημμα της κάλπης: «Το δίλημμα μπροστά στην κάλπη είναι απλό: Συνεχίζουμε με έργα για ένα καλύτερο μέλλον η κάνουμε βήματα πίσω; Εμείς δεσμευόμαστε να πάμε τα Γιάννενα μπροστά» κατέληξε.

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 19.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Grand Serai θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Δημήτρη Παπαγεωργίου.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ