Εθελοντική αιμοδοσία για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες

Τοπικά

Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων–Τμήμα Χειροσφαίρισης, ως μέλος του Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και αφού έλαβε υπόψη τις ανάγκες σε αίμα που υφίστανται το τελευταίο χρονικό διάστημα, διοργανώνει ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 02 Οκτωβρίου  από 10:00 π.μ. μέχρι και 14:00 μ.μ., στην Αίθουσα Τύπου του Κλειστού Γυμναστηρίου της Λιμνοπούλας.

Ο Σύλλογος, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Γιάννης Καραμπίνας,  καλεί όλες και όλους τους εθελοντές αιμοδότες να αφιερώσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να προσφέρουν αίμα, ως δώρο ζωής σε συμπολίτες που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία θα γίνει σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, σε χώρο που ευγενικά παραχωρήθηκε από τη διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων. Κάλεσμα προς όλους ανέφερε εκ μέρους της Αιμοδοσίας η γιατρός κα. Λώλη ζητώντας κυρίως από τους νέους ανθρώπους να κινητοποιηθούν και να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Για την είσοδο στον αθλητικό χώρο αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης έναντι της διασποράς του κορωνοϊού Covid – 19, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ