ΕΛΕΝΗ ΚΙΟΣΣΕ -«Οι γιορτές μπορεί να αλλάξουν την ψυχολογία»

Τοπικά

Τα «ηνία» της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου ανέλαβε η νέα πρόεδρος Ελένη Κιοσσέ, με την ίδια να ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου

Τα «ηνία» της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου ανέλαβε η νέα πρόεδρος Ελένη Κιοσσέ, με την ίδια να ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου και να υπογραμμίζει ότι θα δοθεί προτεραιότητα ώστε προβλήματα του κλάδου να τύχουν προτάσεων και λύσεων.

«Η συμμετοχή στις εκλογές του συλλόγου μας δείχνει τη δύναμη που έχουμε όταν οργανωμένα παλεύουμε για την ικανοποίηση των αναγκών μας. Το νέο ΔΣ θα και θα διεκδικήσει λύσεις μπροστά στα καθημερινά προβλήματα των εμπόρων» ανέφερε η νέα πρόεδρος.

Ανοικτά την Κυριακή και από Δευτέρα εορταστικό

Αναφορικά με το εορταστικό ωράριο της αγοράς η κα Κιοσσέ τόνισε ότι  τίθεται σε εφαρμογή από τις 18 Δεκεμβρίου και θα ισχύει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με αυτό την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί ως τις τρεις το μεσημέρι.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 19, την Τρίτη 20, την Τετάρτη 21, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 του μήνα, τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις εννέα το πρωί ως τις δυόμισι το μεσημέρι και από τις πεντέμισι το απόγευμα ως τις εννέα το βράδυ. Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις εννέα το πρωί ως τις τέσσερις το απόγευμα, ενώ την Κυριακή, ημέρα των Χριστουγέννων και την επομένη τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Από την Τρίτη 27 του μήνα και μέχρι την Παρασκευή 30 τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις εννέα ως τις δυόμισι και από τις πεντέμισι ως τις εννέα το βράδυ και Σάββατο 31 του μήνα θα λειτουργήσουν από τις εννέα το πρωί ως τις τέσσερις.

Η αγορά θα είναι κλειστή την Κυριακή 1 και την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου ενώ από την Τρίτη 3 του μήνα επανέρχεται το κανονικό ωράριο.

«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουν όλοι αλλά εμείς περιμένουμε τους καταναλωτές στα εμπορικά μας καταστήματα για τις αγορές τους. Ας είναι και λιγότερες» είπε μεταξύ άλλων ευχόμενη το εορταστικό ωράριο να ανεβάσει την ψυχολογία των καταναλωτών και τους εμπορικούς τζίρους.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ