Δωρεά κάδων και εξοπλισμού κομποστοποίησης

Τοπικά

Στην ενίσχυση των υποδομών που προστατεύουν το περιβάλλον προχώρησε η Energean σε περιοχές που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία τιμάται διεθνώς στις 5 Ιουνίου κάθε χρόνο.

Ειδικότερα, η Energean προχώρησε στη δωρεά 10 κάδων κομποστοποίησης μαζί με τον λειτουργικό τους εξοπλισμό στη Σχολική Επιτροπή του δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων. Οι κάδοι θα εγκατασταθούν στα δημοτικά σχολεία του δήμου και παραδόθηκαν στους διευθυντές των σχολείων, μαζί με φυλλάδιο οδηγιών για τη λειτουργία τους και τη διαδικασία της κομποστοποίησης.

Τους κάδους παρέδωσε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας, ο κ. Σωτήρης Χιωτάκης, διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Energean σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, ενώ ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και αντιδήμαρχος Ζίτσας Γιώργος Ράδος κάλεσε και άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σε ανάλογες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους. Θερμές ευχαριστίες επίσης προς την Energean απηύθυνε ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σωκράτης Μυριούνης.

 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ