ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ -500.000 ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας

Τοπικά

Προχώρησε η προέγκριση διακήρυξης ενός έργου στο Δήμο Ιωαννιτών, με τον προϋπολογισμό της δημοπράτησης να φτάνει τις 500.000 ευρώ.

Η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠ.Α.Α.Τ, ύστερα από οδηγίες του υπουργού κ. Γιώργου Γεωργαντά και του υφυπουργού κ. Γιώργου Στύλιου στον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Οδ. Παπαγιαννίδη, προχώρησε στην προέγκριση διακήρυξης ενός έργου στο Δήμο Ιωαννιτών.

Ειδικότερα, Η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠ.Α.Α.Τ, ύστερα από οδηγίες του υπουργού κ. Γιώργου Γεωργαντά και του υφυπουργού κ. Γιώργου Στύλιου στον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Οδ. Παπαγιαννίδη, προχώρησε στην προέγκριση διακήρυξης ενός έργου στο Δήμο Ιωαννιτών, με τον προϋπολογισμό της δημοπράτησης να φτάνει τις 500.000 ευρώ.

Όπως σημειώνει σχετική ανακοίνωση: «με την υλοποίηση του έργου επιτυγχάνεται η ασφαλτόστρωση τεσσάρων αγροτικών δρόμων στις Τοπικές Κοινότητες Αμφιθέας, Πεδινής, Αμπελιάς και Νεοκαισάρειας του Δήμου Ιωαννιτών, συνολικού μήκους 2.640,00 m, οι οποίοι εξυπηρετούν αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες», σημειώνει και τονίζει πως η συγκεκριμένη δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο με ποσοστό 100%. Όσο για την ανακοίνωση για την ημερομηνία της δημοπράτησης του έργου, θα γνωστοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο.

«Πρόκειται για ένα έργο που ξεκινάει υλοποίηση σε χρόνο ρεκόρ, προς όφελος των Ελλήνων παραγωγών, καταναλωτών και πολιτών προς όφελος της Ελληνικής περιφέρειας και των αγροτικών περιοχών. Στόχος η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων αγροτών και αλιέων», καταλήγει το σχετικό δελτίο.