ΔΕΥΑΙ – Ηλεκτρονικά οι πληρωμές ή σε ένα μήνα χωρίς προσαυξήσεις

Τοπικά

Να συμβάλλει με κάθε τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνουν στα ταμεία της ΔΕΥΑΙ οι πολίτες προσπαθεί η διοίκηση της επιχείρησης και ο πρόεδρός της Άρης Μπαρτζώκας. Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης μιλώντας στο ITV ξεκαθάρισε ότι οι πολίτες μπορούν να πληρώνουν ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς τους ή εάν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα τότε και μόνο μπορούν να απευθυνθούν στα ταμεία ενώ δίνεται και πίστωση χρόνου στις εξοφλήσεις χωρίς προσαυξήσεις.
Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Μπαρτζώκας «Η ΔΕΥΑΙ γνωρίζει στους πελάτες της ότι οι λογαριασμοί και οι δόσεις διακανονισμών που πρέπει να πληρωθούν από 17 Μαρτίου έως 17 Απριλίου, σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής, μπορούν να πληρωθούν στα ταμεία της ΔΕΥΑΙ ακόμη και με ένα μήνα καθυστέρηση (από 17/4 έως 17/5) χωρίς προσαυξήσεις.
Τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ στην Ανατολή και τον Κατσικά δεν θα λειτουργήσουν για δύο εβδομάδες.
Τα κεντρικά ταμεία Αβέρωφ 3 και 8ης Μεραρχίας 3-5 θα λειτουργούν κανονικά αλλά παρακαλούνται οι πολίτες να εισέρχονται ένας-ένας.
Η ΔΕΥΑΙ ενθαρρύνει τους δημότες να εγγραφούν στην πλατφόρμα ydata.eu ή να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω Τραπεζών».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ