ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΤΣΗΣ -Μαζεύτηκαν οι οφειλές… δυσκολεύουν τα πράγματα

Τοπικά

Τα προβλήματα της αγοράς ανέδειξε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Χρήστος Τάτσης θέτοντας στο επίκεντρο την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ο κ. Τάτσης αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τα συσσωρευμένες οφειλές που δημιουργήθηκαν κυρίως την περίοδο της πανδημίας.

«Δυστυχώς, δεν υπάρχει εμπορική κίνηση και οι πολίτες είναι σφιγμένοι. Την ίδια ώρα, πρέπει να επιστραφούν χρήματα που είχαν δοθεί. Τα λέγαμε και τοτε ότι είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθει ο εκάστοτε έμπορος», ανέφερε ο κ. Τάτσης.

Την ίδια ώρα, λύση ζητούν για τα τραπεζοκαθίσματα καθώς όπως εξηγεί είναι «πολιτική απόφαση», λέγοντας πως «να υπενθυμίσουμε ότι στην περίοδο της πανδημίας είχε δοθεί η δυνατότητα στους επιχειρηματίες της εστίασης για λόγους ασφαλείας να αναπτυχθούν σε μεγαλύτερο χώρο. Τώρα, όμως η πανδημία υποχώρησε και οι χώροι επιστρέφουν σε κοινή χρήση. Είναι πρόβλημα μιας και περίμεναν οι άνθρωποι της εστίασης να μπορέσουν να δουλέψουν, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός για να πληρώσουν πολλές από τις οφειλές που έχουν. Ξέρουμε ότι δεν είναι θέμα του Δήμου αλλά της κεντρικής πολιτικής», κατέληξε ο κ. Τάτσης.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ