Απαγόρευση κυκλοφορίας σε παραλίμνιο και δασύλλιο Φρόντζου ως 27 Απριλίου

Τοπικά

Την απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλίμνιο οδό, το δασύλλιο του Φρόντζου και τον παράδρομο της Παράκαμψης αποφάσισε η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας.

Η απόφαση ισχύει από σήμερα Κυριακή ως τις 27 Απριλίου και από τις 14.00 ως την επομένη στις 8.00 το πρωί και όλο το 24ωρο τα σαββατοκύριακα.

Η απόφαση αναλυτικότερα προβλέπει:

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών σε σημεία του Δήμου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στις παρακάτω οδούς:

α) Παραλίμνιος περιοχή από πλατεία Μαβίλη μέχρι και το τέλος του ποδηλατοδρόμου (περιοχή Κατσικάς)

β) Παράδρομοι εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων (από τη διασταύρωση της οδού Σταύρου Νιάρχου έως το τούνελ αεροδρομίου- Οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου)

γ) Περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων (περιοχή Φρόντζου), για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύσει από την 12-04-2020 έως και την 27-04-2020 και ώρα 08:00.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύει για τις καθημερινές (Δευτέρα ως και Παρασκευή) από 14:00 έως την 08:00 της επομένης και καθ ́όλο το 24-ωρο για τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση της εφαρμογής της παρούσας, τη διαπίστωση των παραβάσεων και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων είναι η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία στην περιοχή ευθύνης τους.

Μετά το πέρας του ανωτέρω χρονικού διαστήματος θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παράτασή του ανωτέρω προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας.