Ανακοινώνει υποψηφίους ο Στεφ. Ζούμπας

Τοπικά

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες κατάρτισης του ψηφοδελτίου στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες

Στη Θεσπρωτία βρέθηκε χθες κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου τον Στέφανο Ζούμπα με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να έχει τις καθοριστικές συζητήσεις και επαφές για την συγκρότηση ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου και στην ΠΕ Θεσπρωτίας.

Αντίστοιχη προεργασία έχει γίνει ήδη για την Πρέβεζα και την Άρτα με το ενδιαφέρον να είναι παραπάνω από το αναμενόμενο, όπως επεσήμανε ο κ. Ζούμπας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του το μεσημέρι της Πέμπτης. Είναι εξαιρετικά πιθανό την προσεχή εβδομάδα – ίσως τη Δευτέρα – η παράταξη να ανακοινώσει τον βασικό κορμό του ψηφοδελτίου σίγουρα στην ΠΕ Ιωαννίνων και πιθανότατα και στις άλλες τρεις Περιφερειακές Ενότητες. Η παράταξη πάντως δεν πρόκειται να αλλάξει το όνομά της, και θα συμμετέχει στις εκλογές ως «Ήπειρος Όλον» αλλά μπορεί να αποκτήσει ένα διαφορετικό έμβλημα.

Αποχώρησε ο Δημ. Δημητρίου

Την αποχώρησή του στο μεταξύ, από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον» στο περιφερειακό συμβούλιο επισημοποίησε ο Δημ. Δημητρίου με ανακοίνωσή του, έπειτα και από την αντίστοιχη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Ζούμπα με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Δημητρίου βέβαια, παρότι το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του κ. Ζούμπα, αναφέρει, ότι βλέπει ένα νέο πρόσωπο, τον κ. Ζούμπα εν προκειμένω, να επιθυμεί να αναλάβει επικεφαλής της παράταξης και ότι ο ίδιος παραδίδει τα ηνία αυτής.

«Είμαι βέβαιος ότι ο νέος επικεφαλής θα φέρει νέες ιδέες, ενέργεια και ανανέωση στην ομάδα μας. Τον στηρίζω πλήρως και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο. Η παράταξή μας είχε και έχει σημαντικούς στόχους και αξίες που θα παραμείνουν αναλλοίωτες.

Με το νέο επικεφαλής μας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς την υπεράσπιση των συμφερόντων της περιφέρειάς μας και των πολιτών μας. Με πάθος και αφοσίωση, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τις αξίες που αντιπροσωπεύουμε και το κοινό μας όραμα για μια δυναμική και ευημερούσα περιοχή.

Επικεντρώνομαι τώρα στο να στηρίξω το νέο επικεφαλής και να συνεισφέρω στο μέλλον της παράταξης μας όπου και όπως χρειαστεί. Με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία, αναμένω με ανυπομονησία το μέλλον και την πορεία της παράταξής μας στις εκλογές», σημειώνει ο κ. Δημητρίου, που καταλήγει λέγοντας πως η παράταξη θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών ως η εναλλακτική πρόταση για την επόμενη ημέρα της Περιφέρειας Ηπείρου.

 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ