Αγγίζουν το 100% οι κρατήσεις για την 28η Οκτωβρίου

Τοπικά

Τα Γιάννενα και οι ορεινοί προορισμοί όπως το Ζαγόρι, το Μέτσοβο, αλλά και τα Τζουμέρκα είναι στους κορυφαίους προορισμούς. 

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι τριήμερο πολλοί είναι εκείνοι που θα αποδράσουν και θα βρεθούν στα Γιάννενα από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Έφη Εξάρχου. Τα Γιάννενα και οι ορεινοί προορισμοί όπως το Ζαγόρι, το Μέτσοβο, αλλά και τα Τζουμέρκα είναι στους κορυφαίους προορισμούς.

Σύμφωνα με την κα Εξάρχου η πληρότητα σε ξενοδοχεία και ξενώνες αγγίζει το 100%  και οι επισκέπτες προέρχονται σχεδόν απ’ όλη τη χώρα και κυρίως από Βόρεια Ελλάδα.

Πολύ θετικά είναι τα μηνύματα για την περίοδο των Χριστουγέννων που ήδη έχει ξεκινήσει η προκράτηση και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. «Η Ήπειρος έχει καταφέρει να γίνει προορισμός 365 ημερών και φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει για την περίοδο των Χριστουγέννων. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις και υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τις ημέρες εκείνες», αναφέρει η κα Εξάρχου.

Σταμάτησαν οι ελεύσεις Ισραηλινών

Την ίδια ώρα οι αφίξεις Ισραηλινών έχουν σταματήσει καθώς ο πόλεμος έχει αλλάξει εντελώς τα όποια πλάνα είχαν καταρτιστεί και περιελάμβαναν και την Ήπειρο. Το θέμα είναι μεγάλο μιας και ένα μεγάλο τμήμα του προγραμματισμού τινάχτηκε στον αέρα ενώ κανείς δεν μπορεί να ξέρει εάν και πότε θα τελειώσει ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλες χώρες καθώς υπάρχει συνολικά ανησυχία μετά και το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες «είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά η χώρας είναι ασφαλής προορισμός και ελπίζουμε σύντομα να κυριαρχήσει ειρήνη και νηφαλιότητα», κατέληξε η κα Εξάρχου κληθείσα να σχολιάσει.