ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ – Επίσκεψη του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού

Νέα

Με την ανάληψη των καθηκόντων ξεκίνησαν και οι επισκέψεις στον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ. Ο δήμαρχος δέχθηκε, τη Δευτέρα το απόγευμα, στο Δημαρχείο, τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Κωνσταντίνο Κούτρα.
Η επίσκεψη ήταν εθιμοτυπική και έδωσε την δυνατότητα να ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας για την ενδυνάμωση των σχέσεων του στρατού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Όπως τόνισε άλλωστε ο Δήμαρχος, η 8η Μεραρχία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης.
«Ήρθα να συγχαρώ το νέο δήμαρχο και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα καθήκοντά του. Να έχει μία παραγωγική θητεία σε μία σημαντική περιοχή της χώρας που αποτελεί έδρα της 8ης Μεραρχίας» ανέφερε ο κ. Κούτρας.
«Η επίσκεψη αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα προβλήματα της περιοχής. Η 8η Μεραρχία έχει βρεθεί στο επίκεντρο της ζωής της πόλης έχοντας αγαστές σχέσεις και φυσικά μακρά ιστορία», ανέφερε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων. Ο κ. Κούτρας πρόσφερε στον Δήμαρχο το έμβλημα του Γ’ Σώματος Στρατού και το νόμισμα του Διοικητή και ο δήμαρχος ανταπέδωσε με ένα φωτογραφικό λεύκωμα που καταγράφει την ιστορία των Ιωαννίνων τον τελευταίο αιώνα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ