Στην Καλούτσιανη ο Ν. Έξαρχος

Νέα

Περιοδεία στην περιοχή της Καλούτσιανης πραγματοποίησε ο Νίκος Έξαρχος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Γιάννενα.

Σε συζήτηση με κάτοικους της περιοχής κλήθηκε να σχολιάσει την απάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε τηλεοπτικό σταθμό όπου σε σχετική ερώτηση για την πιθανότητα να συμμετάσχει σε κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού με τη ΝΔ δήλωσε : «Η συγκυβέρνηση των δύο πόλων είναι ένα ακραίο σενάριο που θα μπορούσε υπό συνθήκες να λάβει χώρα, αλλά όχι υπό τις παρούσες».

Ο Νίκος Έξαρχος σχολίασε: «Είναι γεγονός ότι η προετοιμασία του εδάφους για ένα τέτοιο – ίσως όχι και τόσο μακρινό – ενδεχόμενο έχει ξεκινήσει. Στόχος τους είναι η ανεμπόδιστη συνέχιση της αντιλαϊκής επίθεσης, που είναι προϋπόθεση για την ικανοποίηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων».

Ακόμη ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε σε στήριξη του ΚΚΕ «Γιατί είναι το μόνο κόμμα που πιστεύει στη δύναμη του λαού. Έχει σχέδιο για το σήμερα και το αύριο με προοπτική ο λαός να γίνει αφέντης στον τόπο του».