ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Δεσμεύσεις προς αστυνομικούς και δασεργάτες

Νέα

Το Μέγαρο της Αστυνομίας επισκέφθηκε την Παρασκευή (13/09), ο Σταύρος Καλογιάννης όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Ηπείρου κ. Δούβαλη, ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό και τις πρωτοβουλίες του και συζήτησε μαζί του θέματα ασφάλειας της πόλης και της παραμεθόριας ζώνης.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Κίτσιο και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Ιωαννίνων, με τους οποίους συζήτησαν θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς, τη δυνατότητα λειτουργίας Σταθμού στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και παροχής κινήτρων για την ομαλότερη στελέχωση των παραμεθόριων περιοχών. Ο Σταύρος Καλογιάννης τους διαβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, ότι πρέπει να θεωρούν δεδομένη τη συμβολή του στην επίλυση των θεμάτων που έθεσαν.
Την Κυριακή ο Σταύρος Καλογιάννης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού της «Ημέρας Εθνικής Μνήμης, της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος» στην Ανατολή, και κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, στο μνημείο του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού.
Τη Δευτέρα, ο Σταύρος Καλογιάννης είχε συναντήσεις με εκπροσώπους δασικών συνεταιρισμών με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν τη διαχείριση των δασών και ειδικότερα τα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη διαχειριστικών μελετών με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να μειώνεται η κατανομή τους στους συνεταιρισμούς του Νομού. Επιπλέον συζητήθηκε ο υψηλός ΦΠΑ (24%) με τον οποίο επιβαρύνεται η τιμή των καυσόξυλων κατά την εμπορία τους, καθώς και οι δυσκολίες στην προσαρμογή των Δασικών Συνεταιρισμών στον Ν. 4423/2016. Ο Σταύρος Καλογιάννης δεσμεύτηκε για την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τους δασεργάτες και τα μέλη των συνεταιρισμών.