Στα Γιάννενα ο Υπ. Υποδομών Κ. Καραμανλής

Νέα

Στα Γιάννενα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Α.Ε. και ΚΤΕΛ. Η συνέλευση, στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν τριακόσιοι περίπου εκπρόσωποι των υπεραστικών ΚΤΕΛ από ολόκληρη την Ελλάδα, θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου Epirus Palace.
Στη Γενική Συνέλευση θα παραστούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Γενικός Γραμματέας μεταφορών κ. Νίκος Σταθόπουλος, οι οποίοι και θα απευθύνουν χαιρετισμό. Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. Επίσης, έχουν προσκληθεί οι Βουλευτές της Ηπείρου και οι τοπικές αρχές (Περιφέρεια Ηπείρου, Δήμος Ιωαννιτών).
Σημειώνεται ότι φέτος συμπληρώνονται 67 χρόνια προσφοράς των ΚΤΕΛ στην συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των πολιτών όλης της χώρας. Ο «οικοδεσπότης» της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας των υπεραστικών ΚΤΕΛ κ. Γρηγόρης Γκίκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα φιλοξενήσουμε στα Γιάννινα αυτή την συνάντηση. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της Π.Ο.Α.Υ.Σ, που μας ανέθεσε αυτή την ευθύνη. Τα χρόνια που πέρασαν, τo Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων άντεξε στους κλυδωνισμούς, που προκάλεσε η οικονομική κρίση κι αυτό γιατί με το πέρασμα των χρόνων, χτίσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία και τους επιβάτες. Μας εμπιστεύονται για τις μετακινήσεις τους. Αυτή είναι η μεγαλύτερη “περιουσία” που αποκτήσαμε και δεν είμαστε διατεθειμένοι να την σπαταλήσουμε. Βαδίζουμε σε μια νέα εποχή, έχουμε γνώση, εμπειρία, διάθεση. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους των ΚΤΕΛ και θα τα καταφέρουμε!».