ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΡΟΥΧΗ – Κοντά στις γυναίκες που προωθούν την παράδοση

Νέα

Το Γυναικείο Ηπειρώτικο Συνεταιρισμό «Γ.Η.Σ.» στον Κατσικά επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων Σοφία Τζαρούχη στο πλαίσιο των προεκλογικών επαφών που πραγματοποιεί σε φορείς της περιοχής.

Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. ενημερώθηκε από τις γυναίκες του Συνεταιρισμού για το επιτυχημένο μοντέλο γυναικείας επιχειρηματικότητας που υπάρχει στον τόπο μας εδώ και 21 χρόνια, δίνοντας μια επαγγελματική δυνατότητα στις γυναίκες-μέλη του. Στη συνέχεια η Σοφία Τζαρούχη ξεναγήθηκε από τις γυναίκες του Συνεταιρισμού στο εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών γεύσεων, δοκίμασε χειροποίητα γλυκά που παρασκευάζονται με βάση τις συνταγές των γιαγιάδων μας, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσει ποδιά και να βοηθήσει τις γυναίκες στο καθάρισμα φρούτων που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή γλυκών κουταλιού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.: «Ο Γυναικείος Ηπειρώτικος Συνεταιρισμός αποτελεί εδώ και δύο δεκαετίες έναν πρεσβευτή της τοπικής μας γαστρονομίας, καθώς μέσα από τα προϊόντα που παράγει, καταφέρνει και προβάλλει την αυθεντική παράδοση του τόπου μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις γυναίκες του Συνεταιρισμού που σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο δείχνουν το δρόμο της επαγγελματικής διεξόδου και σε άλλες γυναίκες της περιοχής, ενώ επίσης στηρίζουν το οικογενειακό τους εισόδημα αλλά και την τοπική μας οικονομία».

Η Σοφία Τζαρούχη ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της, διαβεβαίωσε τις γυναίκες του «Γ.Η.Σ.» ότι τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να υποστηριχθούν από την πολιτεία, ώστε να βρουν και άλλους μιμητές και δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνουν και το πολύτιμο έργο που επιτελούν.

Οι προεκλογικές περιοδείες της Σοφίας Τζαρούχη συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων όσο και στην περιφέρεια του Νομού.