Σε χωριά του Πωγωνίου ο Χρ. Μαντάς και η Όλ. Νάσση

Νέα

Χωριά του Πωγωνίου επισκέφτηκαν το Σαββατοκύριακο οι υποψήφιοι Βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Μαντάς και Όλγα Νάσση.
Πιο συγκεκριμένα, περιόδευσαν στο Σάββατο στο Καλπάκι, στα Δολιανά, στους Κουκλιούς, στο Μαζαράκι ενώ το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποίησαν κεντρική προεκλογική ομιλία στον Παρακάλαμο.
Την Κυριακή επισκέφτηκαν τα χωρά Βασιλικό, Κεφαλόβρυσο, Ωραιόκαστρο, Άγιος Κοσμάς, Βήσσανη και Δελβινάκι. Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από τη δυνατότητα ελάφρυνσης των φορολογικών βαρών αλλά και τις κοινωνικές πολιτικές που έχουν εφαρμοσθεί μέχρι σήμερα. Επίσης εκφράστηκε η ανησυχία των πολιτών για το πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει η ΝΔ για περιστολή του κοινωνικού κράτους και των υπηρεσιών που προσφέρονται σήμερα προς τον πολίτη.
Οι υποψήφιοι Βουλευτές από τη μεριά τους ενημέρωσαν τους πολίτες για το φορολογικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία δίνοντας έμφαση στη διατήρηση του αφορολόγητου ορίου και στις φορολογικές ελαφρύνσεις που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση.
Επιπλέον δόθηκαν τα επίσημα στοιχεία της μείωσης της ανεργίας αλλά και το σχέδιο για περεταίρω μείωση της, ενώ στην κεντρική ομιλία στον Παρακαλάμο υπήρχε η δυνατότητα να συζητηθεί πιο διεξοδικά το πλήρες πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το έργο που πραγματοποιήθηκε στο Ν. Ιωαννίνων.
Οι δύο βουλευτές συμπλήρωσαν πως αν και έχουν γίνει λάθη μπορούν στη νέα τετραετία να κάνουν πολλά για την κοινωνική πλειοψηφία.