ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Επιμένουν στο κλειστό γυμναστήριο του Βοτανικού

Νέα

Ενημέρωση για το δεύτερο κλειστό γυμναστήριο ζητά από τη Δημοτική Αρχή η παράταξη «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» με επικεφαλής τον Λάζαρο Νάτση, επιμένοντας πως βέλτιστη επιλογή αποτελεί ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για νέο κλειστό γυμναστήριο στον Βοτανικό και ίσως σε επόμενη φάση να μεταφερθεί και το προκάτ γυμαστήριο του Ελληνικού.
«Η πρόταση της περιφέρειας είναι γεμάτη κενά, τόσο για την μελέτη, όσος και συνολικά για τις λύσεις που προτείνει, τι ανάγκες αυτές καλύπτουν και το κυριότερο με τι κόστη. Τόσο κατασκευής όσο και κυρίως διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης.
Η Δημοτική Αρχή αν και θεωρητικά έχει σχέδιο ώστε να καταστούν τα Γιάννενα Μητρόπολη των Δυτικών Βαλκανιών, μαθαίνουμε από τον τύπο ότι έχει δώσει λευκή επιταγή στην Περιφέρεια Ηπείρου. Ή έχουν ταύτιση σχεδίων ή δεν έχει σχέδιο ώστε τα Γιάννενα να αποκτήσουν τις αθλητικές υποδομές που δικαιούνται για δεκαετίες. Έστω και εκ των υστέρων περιμένουμε ενημέρωση από τον Δήμαρχο στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι απλά για την κατασκευή του Β’ κλειστού Γυμναστηρίου, κάτι από το οποίο κανείς δεν μπορεί να κάνει πίσω ποια σε αυτή την πόλη, όσο και για τις πολλαπλές συναντήσεις με τον κ. Θεοδωρικάκο και γιατί ακόμα ο Δήμος Ιωαννιτών δεν έχει εκμεταλλευτεί τα κονδύλια του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις» σημειώνουν αρχικά.
Η παράταξη στην ανακοίνωση της καταλήγει πως τα Γιάννενα έχουν ανάγκη για ένα ακόμη γυμναστήριο αλλά πως αυτό πρέπει να κατασκευαστεί στον Βοτανικό. «Ναι σε τουλάχιστον ένα νέο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο στα Γιάννενα. Η ΓΓΑ να προχωρήσει άμεσα την κατασκευή στον Βοτανικό του Πανηπειρωτικού Κλειστού Γυμναστηρίου. Αν η Περιφέρεια κρίνει ότι έχει πόρους και μπορεί να λειτουργήσει και 3ο Κλειστό καλοδεχούμενο και το προκάτ του Ελληνικού», υπογραμμίζουν.