ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ – Νέος Δήμαρχος ο Νίκος Έξαρχος

Νέα

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, του Δημάρχου Νίκου Εξάρχου και του νέου δημοτικού συμβουλίου της Κόνιτσας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στο χώρο του Δημαρχείου.
Ο νέος Δήμαρχος αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες από την 1η Σεπτεμβρίου που διαδέχεται και τυπικά τον Ανδρέα Παπασπύρου.
Η Τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Μελών των Κοινοτήτων του Δήμου Κόνιτσας έγινε στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Δήμου Κόνιτσας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του απερχόμενου Δημάρχου, Ανδρέα Παπασπύρου και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ. Βασιλείου Σπανού και κ. Δημητρίου Σδούκου.
Ο νέος δήμαρχος Νίκος Έξαρχος αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει λέγοντας ότι προτεραιότητα είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες της Κόνιτσας.
Ακολούθησε η ορκωμοσία και η Υπογραφή του Πρακτικού της Ορκωμοσίας.
Παρών και ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης που είναι πρόεδρος της Κοινότητας Κόνιτσας που δήλωσε ότι θα δώσει την δική του προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του δήμου Κόνιτσας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ