ΠΕΑΚΙ – Υπεγράφη ο διακανονισμός με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Νέα

Το νέο Δ.Σ. του Π.Ε.Α.Κ.Ι., έχοντας μόλις πριν από λίγες μέρες αναλάβει καθήκοντα φρόντισε άμεσα για τη διεκπεραίωση του έκτακτου ζητήματος της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, καθώς εκκρεμούσε η εκδίκαση ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, της από 6/06/2019 αίτησης της τότε διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ.Ι για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, λόγω οφειλών.
Σε έκτακτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. που έλαβε χώρα στα γραφεία της διοίκησης, μετά από πολύωρες συζητήσεις τόσο του προέδρου του Δ.Σ. κου Παντελή Κολόκα με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Γιώργο Χριστοβασίλη αλλά και του αντιπροέδρου και δικηγόρου του ΠΕΑΚΙ κ. Χάρη Λαζάνη με τη νομική σύμβουλο της Π.Α.Ε. κα Χρύσας Σεβαστοπούλου, η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, υπέγραψε μέσω του νόμιμου εκπροσώπου της και προέδρου της κ. Χρηστοβασίλη, διακανονισμό της οφειλής και παράλληλα αναγνώριση του χρέους της, όπως αυτό αποτυπωνόταν στην από 6/06/2019 αίτηση της τότε διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ.Ι για κατάπτωση της εγγυητικής της.
Με γνώμονα το γεγονός, ότι η τυχόν επιμονή της Δ.Ε. του ΠΕΑΚΙ για μη διακανονισμό της οφειλής, θα σήμαινε τη μη συμμετοχή της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1996 στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τις όποιες συνέπειες θα είχε αυτό τόσο στην Π.Α.Ε. όσο και στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ ενημέρωσε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για τον παραπάνω διακανονισμό και για την μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμου χρέους, αλλά και την επιθυμίας της, να μην γίνει κατάπτωση της εγγυητικής της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.