ΠΕΑΚΙ – Αποχωρεί αφήνοντας έργο ο πρόεδρος

Νέα

Έναν μικρό απολογισμό κάνει στην επιστολή αποχώρησής του ο απερχόμενος Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων Βαγγέλης Παλατζίδης εξαίροντας το έργο που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του, το οποίο αδιαμφισβήτητα θεωρείται σημαντικό.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει κατάφερε να διαχειριστεί καλά τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε και δεν άφησε να εκτεθεί στην τοπική κοινωνία η Επιτροπή Διοίκησης.
Ακόμη στέκεται στο έργο που επιτέλεσαν όλα τα μέλη της Ε.Δ. αναφέροντας τα εξής: «Μέσα από μια δίνη εξελίξεων και αλλαγών, δουλέψαμε για να βελτιώσουμε και εκσυγχρονίσουμε τις εγκαταστάσεις ευθύνης μας. Πετύχαμε πολλά.
Μοιράστηκα μαζί τους τις επιτυχίες, το κοινό όραμα, τις προκλήσεις της δημιουργίας και το στόχο να δημιουργήσουμε στην πόλη μας πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις με στόχο τον μαζικό αλλά και τον υψηλού επιπέδου αθλητισμό. Δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές, έχοντας εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο για μια σειρά αναγκαίων έργων συντήρησης και αποκατάστασης στις εποπτευόμενες, από το ΠΕΑΚΙ εγκαταστάσεις.
Όλα αυτά είναι πάρα πολλά για να γίνουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Κι όμως, τα καταφέραμε! Η αξία των πραγμάτων που καταφέραμε είναι πολύ μεγαλύτερη, διότι έγινε μέσα σε μια ιστορικά δύσκολη εποχή για την χώρα μας. Μια εποχή λιτότητας, η οποία απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα με λίγους πόρους. Εδώ και τέσσερα χρόνια δίναμε καθημερινή μάχη να ανακτήσουμε το αυτονόητο. Να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές μας, να κάνουμε ένα σχεδιασμό για την επόμενη δεκαετία, να κάνουμε παρεμβάσεις με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες άθλησης στα παιδιά μας, τα οποία αξίζουν ένα καλύτερο αύριο. Με χρηστή διοίκηση και σωστή διαχείριση κάναμε τις καλύτερες και περισσότερες παρεμβάσεις και δώσαμε την ευκαιρία στην πόλη των Ιωαννίνων να δει με άλλη προοπτική το αθλητικό της μέλλον».
Κλείνοντας την επιστολής του ο κ. Παλατζίδης εύχεται στη νέα διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της.