Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΟ ITV – Σε ετοιμότητα το Εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών

Νέα

Σε ετοιμότητα είναι το Εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών προκειμένου να μπορέσει να επέμβει σε κάθε έκτακτη κατάσταση, ενώ ένα νέο κύμα κακοκαιρίας έχει ξεκινήσει να πλήττει την περιοχή από το μεσημέρι της Τρίτης.
Ο αντιδήμαρχος κ. Αριστείδης Παππάς μιλώντας στο ITV υποστήριξε ότι γνώμονας είναι η καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις πολλές ανάγκες του λεκανοπεδίου αλλά και σε έκτακτες καταστάσεις που προκύπτουν όπως για παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα με την κακοκαιρία.
Το Εργοτάξιο είναι σε ετοιμότητα καθώς και πάλι αναμένεται να δεχτεί η πόλη μεγάλο όγκο νερού εξαιτίας έντονων βροχοπτώσεων.
«Είμαστε έτοιμοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πολιτών. Πιστεύω ότι και την προηγούμενη φορά οι υπηρεσίες του Εργοταξίου έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν. Αυτή τη φορά υπήρξε συνεννόηση και με τους άλλους αντιδημάρχους ώστε συντονισμένα να καθαρίσουμε φρεάτια και υπονόμους ώστε να αποφύγουμε πλημμυρικά φαινόμενα που είχαμε στην προηγούμενη κακοκαιρία» είπε ο κ. Παππάς που υπογράμμισε ότι θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία που την προηγούμενη φορά είχαν δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.
Τέλος, αναφερόμενος στην συνεργασία υπογράμμισε ότι είναι άριστη με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας αλλά και μεταξύ των αντιδημάρχων με γνώμονα το κοινό όφελος των πολιτών.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ