ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Αισιοδοξία για αυτοδυναμία

Νέα

Μπορεί να θεωρούν τη νίκη δεδομένη τα στελέχη της Ν.Δ., όμως το μεγάλο στοίχημα είναι η εξασφάλιση της αυτοδυναμίας στις εκλογές της Κυριακής.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να έχει διατηρηθεί η διαφορά των Ευρωεκλογών ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κάτι που επιτρέπει στην αξιωματική αντιπολίτευση να είναι αισιόδοξη για το αποτέλεσμα.
Ο κύκλος των προεκλογικών εκδηλώσεων και σε τοπικό επίπεδο, ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή στις 20.30 στο ξενοδοχείο Du Lac, όπου πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. Στη συγκέντρωση θα παραστούν και θα μιλήσουν στο κοινό και οι επτά υποψήφιοι βουλευτές Ιωαννίνων, με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θεοδ. Τζαρούχη να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να την παρακολουθήσουν. Παρούσα θα είναι ακόμη η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, που είχε ζήσει πολλά χρονιά στην πόλη. Η κα. Ασημακοπούλου θα είναι επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ιωαννίνων, ενόψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019.
Ο κ. Τζαρούχης τόνισε, ότι τα μηνύματα που φτάνουν στο κόμμα για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση είναι απολύτως θετικά και αισιόδοξα, ο ίδιος όμως ανέφερε, ότι δεν υπάρχει έπαρση.
«Ανοίγουμε τη σελίδα της ισχυρής ανάπτυξης και της αυτοδύναμης Ελλάδας και σε αυτή τη νέα ημέρα δε θα πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες του ελληνικού λαού. Ο λαός με την ψήφο του στις εκλογές του Μαΐου έχει δρομολογήσει τις πολιτικές εξελίξεις και είμαστε βέβαιοι, ότι θα δώσει εκτός από τη νίκη και την ισχυρή αυτοδυναμία. Αυτή είναι περισσότερο αναγκαία, ώστε ο Κυρ. Μητσοτάκης να έχει λυμένα τα χέρια του. Θα ζητήσει η Ν.Δ τη συναίνεση και των άλλων πολιτικών δυνάμεων, για τη συνδιαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος, που θα βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα», ανέφερε αρχικά ο κ. Τζαρούχης.

Να μη δοθεί ψήφος σε κόμματα γραφικότητας
Τόσο ο κ. Τζαρούχης, όσο και η γραμματέας της ΝΟΔΕ Αντ. Κορτζή, στάθηκαν στην απόλυτη ανάγκη της ισχυρής συμμετοχής των πολιτών στις κάλπες, αλλά και στην ανάγκη καμία ψήφος να μην έχει το χαρακτήρα της διαμαρτυρίας.
«Είμαστε βέβαιοι, ότι το ποσοστό του κόμματος στα Γιάννενα θα είναι υψηλότερο από αυτό των ευρωεκλογών, όμως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλαρή ψήφο ούτε για ψήφο διαμαρτυρίας. Δεν υπάρχει κανείς λόγος σε αυτή την τόσο κρίσιμη αναμέτρηση, οι πολίτες να υποστηρίξουν κόμματα διαμαρτυρίας ή γραφικότητας», ανέφερε ο κ. Τζαρούχης.
«Απευθύνουμε έκκληση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση στις κάλπες. Η συμμετοχή είναι αυτή που θα διασφαλίσει όσα ονειρευόμαστε για τη χώρα μας», κατέληξε η κα Κορτζή.