ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ – Επαφές για σύσταση Αστυνομικού Σταθμού στο Αεροδρόμιο

Νέα

Με την Πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε η Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, προκειμένου να παρουσιάσει την αναγκαιότητα σύστασης και λειτουργίας Αστυνομικού Σταθμού στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.
Το αίτημα αυτό διατυπώθηκε άλλωστε στη Βουλευτή και από την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων, ως αναγκαιότητα στις νέες απαιτήσεις αστυνομικών ελέγχων στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το οποίο λειτουργεί πλέον με διεθνείς προδιαγραφές, δημιουργώντας έτσι επιπλέον ανάγκες αστυνόμευσης και διαβατηριακών ελέγχων.
Η Βουλευτής Ιωαννίνων συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα και ακολούθως με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, ώστε το εν λόγω αίτημα να τύχει καθολικής και ενιαίας αποδοχής και αντιμετώπισης. Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιμετώπισε θετικά το αίτημα της Βουλευτού και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από το Αρχηγείο.
Να σημειωθεί ότι η Βουλευτής Ιωαννίνων απέστειλε πριν σχετικό υπόμνημα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσιάζοντας αναλυτικά τα νέα δεδομένα που συνηγορούν στη σύσταση και λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.