ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – Έκρυβε χιλιάδες χάπια σε φιάλη υγραερίου

Νέα

Στη σύλληψη ενός 31χρονου Βούλγαρου για κατοχή 369.545 χαπιών Captagon (τα λεγόμενα χάπια των τζιχαντιστών) προέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχουστο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου άντρα, που διενεργήθηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από άνδρες της Ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή του Λιμενικού, ανακάλυψαν την ναρκωτική ουσίαμε τη μορφή αμφεταμινούχων χαπιών – δισκίων «CAPTAGON» υποκίτρινου χρώματος.
Ο άντρας είχε κρύψει τα χάπια μέσα σε μια φιάλη υγραερίου, η οποία βρισκόταν στο χώρο αποσκευών του οχήματος.
Μετά τη σύλληψη 31χρονου συνελήφθησαν αργότερα την ίδια μέρα άλλοι δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 58 και 34 ετών, κατά την προσπάθειά τους να εξέλθουν από τη χώρα. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας κατά την αυτόφωρη διαδικασία.
Όπως διαπιστώθηκε, συνόδευαν με άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, από τον συνοριακό σταθμό Προμαχώνα έως το λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, το όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος αλλοδαπός.
Η συνολική ποσότητα των χαπιών ανέρχεται σε 369.545 δισκία. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα δισκίων, το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ, τα οποία κατείχε ο συλληφθείς.