ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ – Απών στις ορκωμοσίες, παρών στις ανάγκες Περιφέρειας και Δήμου

Νέα

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας επ’ευκαιρία της ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου και της νέας Δημοτικής Αρχής Ιωαννίτων απέστειλε προς τον Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Μωυσή Ελισάφ τις αντίστοιχες επιστολές.

«Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση να παραστώ στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ηπείρου.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας γιατί την ίδια ώρα ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση κατεπείγοντος νομοσχεδίου με διατάξεις 6 διαφορετικών Υπουργείων, που πιθανότατα θα καταλήξει και σε ονομαστική ψηφοφορία.

Παρά ταύτα επωφελούμαι αυτής της επικοινωνίας για να σας συγχαρώ για την επάξια επανεκλογή σας, καθώς και για να συγχαρώ και τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, που καλούνται από 1ης Σεπτεμβρίου 2019 να εργαστούν ατομικά και συλλογικά για την πρόοδο της Ηπείρου.

Νέες δημοτικές αρχές, νέες περιφερειακές αρχές, νέα κυβέρνηση, νέα σύνθεση της Βουλής και όλα αυτά μέσα από την έκφραση εντελώς πρόσφατης λαϊκής βούλησης, καλούμαστε συντονισμένα και πεισματικά να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής του ελληνικού λαού και να βοηθήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας.

Είμαι βέβαιος πως η συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου σε αυτήν την αναγκαία επιδίωξη θα στεφθεί από επιτυχία. Εννοείται πως θα είμαι στο πλευρό σας για κάθε θετική πρωτοβουλία σας που θα με χρειαστείτε», αναφέρει στην επιστολή του προς τον κ. Καχριμάνη.

Στην επιστολή του προς τον κ. Ελισάφ, αφού εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν θα μπορέσει να είναι παρών, σημειώνει τα εξής: «Επωφελούμαι ωστόσο της ευκαιρίας αυτής της επικοινωνίας μας, για να σας συγχαρώ και πάλι για την εκλογή σας και να ευχηθώ σε σας και σε όλους τους συμβούλους που ορκίζονται σήμερα, καλή επιτυχία στη νέα θητεία για το καλό του Δήμου Ιωαννιτών.

Σ΄ αυτή τη θητεία είναι αυτονόητο πως θα είμαι στο πλευρό του Δήμου για ό,τι θα χρειαστείτε».