ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Εγκαταλελειμμένη η Λαϊκή Αγορά

Νέα

Τη Δημοτική Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή».

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως η Λαϊκή αγορά είναι εντελώς εγκαταλελειμμένη, πως στέγες δεν αντικαταστάθηκαν παρότι το βασικό τους υλικό είναι ο αμίαντος και πως οι χώροι υγιεινής είναι σε άθλια κατάσταση. «Δεν έγινε καμία παρέμβαση για πλακόστρωση με αποτέλεσμα παραγωγοί και καταναλωτές είτε να πνίγονται από τα νερά είτε από την σκόνη, ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες», αναφέρουν ενώ οι παραγωγοί καταβάλλουν τέλη στον Δήμο για την χρήση της Λαϊκής Αγοράς.

Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και ο επικεφαλής της Μωυσής Ελισάφ δεσμεύτηκαν ότι όλα τα χρήματα που εισπράττει ο Δήμος από τους παραγωγούς θα επιστρέφουν στην Λαϊκή ώστε να γίνουν οι απαραίτητες υποδομές και σταδιακά να αποκτήσει μία σύγχρονη εικόνα, όπως συμβαίνει στις περισσότερες πόλεις.

«Μπορούμε κι έχουμε υποχρέωση να αναβαθμίσουμε την λαϊκή αγορά της πόλης μας. Έτσι θα στηρίξουμε τους μικρούς παραγωγούς του Δήμου μας που προσφέρουν άριστα ποιοτικά προϊόντα στους κατοίκους της πόλης. Θα ενισχύσουμε δηλαδή τον πρωτογενή τομέα και την τοπική οικονομία», τόνισε ο κ. Ελισάφ.