Επίσκεψη του Πατριάρχη προανήγγειλε ο Μητροπολίτης

Νέα

Στα Γιάννενα θα βρεθεί ο Πατριάρχης στις αρχές του καλοκαιριού σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου κατά τη διάρκεια επίσκεψή του στο ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Ιωαννίνων όπου μοίρασε ευχές και δώρα στα παιδιά.
Ο κ. Μάξιμος κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του στους χώρους του σχολείου είδε έργα των παιδιών μεταξύ των οποίων και ένας πίνακας με περιβαλλοντικό μήνυμα. Ο Μητροπολίτης ζήτησε από την διευθύντρια του σχολείου κα. Καλτσούνη να δημιουργήσουν έναν πίνακα που θα δοθεί στον Πατριάρχη όταν εκείνος έρθει στα Γιάννενα για τα εγκαίνια του σχολείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Στα πλαίσια των δηλώσεών του ο κ. Μάξιμος ευχήθηκε χρόνια πολλά στα παιδιά και τα κάλεσε να συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα πολλά χαρίσματα που έχουν και που αποτελούν «δώρα του Θεού» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Η διευθύντρια του σχολείου ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη μιας και στην ουσία είναι ο πρώτος που επισκέφθηκε τα παιδιά και μίλησε μαζί τους. Η κα. Καλτσούνη ανέφερε ότι με τον λόγο του ο σεβασμιότατος πέρασε πολλά μηνύματα στα παιδιά.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ