ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Αντιπαραθέσεις εκ νέου στη συνεδρίαση

Νέα

Κανόνας έχουν γίνει πια οι εντάσεις στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Ιωαννίνων με τις παρατάξεις Δημητρίου και Γκίκα να διαφωνούν ξανά για τον προϋπολογισμό των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου.
Η αρχή έγινε με την εισήγηση του μέλους της παράταξης Γκίκα Δημ. Μπαράτσα που έκανε λόγο για υπερβολικά ποσά που έχουν προβλεφθεί για τις εκδηλώσεις, τις δεξιώσεις και γενικότερα την εθιμοτυπία, συγκρίνοντας την σημερινή κατάσταση, με τις αντίστοιχες εκδηλώσεις πριν από 10 χρόνια για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου.
Η ένταση κορυφώθηκε λίγο αργότερα με τον Γρηγ. Γκίκα να ζητά ενημέρωση και εξηγήσεις, επικαλούμενος τον β’ αντιπρόεδρο και μέλος της παράταξής του κ. Παπαρούση, σχετικά με διαφορετικές εισηγήσεις στην διοικητική επιτροπή και συνεχείς τροποποιήσεις αποφάσεων στην πορεία.
Ο κ. Γκίκας επικαλέστηκε ότι 15 ημέρες πριν την κεντρική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου δεν υπάρχει σαφής προϋπολογισμός και ενημέρωση για το πρόγραμμα, με τον Δ. Δημητρίου να ανταπαντά ότι η διαδικασία βρίσκεται ακόμη υπό εξέλιξη, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις για τον αριθμό των συμμετεχόντων στις τριήμερες εκδηλώσεις.