ΕΑΥΙ  – Έθεσαν τα ζητήματά τους στον Γ.Γ. Δημοσίας Τάξης

Νέα

Με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα συναντήθηκε τη Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.
Η συνάντηση έγινε παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνου Σκούμα, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Δούβαλη Κωνσταντίνου και του Διευθυντή Αστυνομίας Ιωαννίνων Μουσελίμη Βασίλειου.
Σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου της ΕΑΥΙ Κωνσταντίνου Κίτσιου στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε θετικό από τις δύο πλευρές κλίμα, μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν προς τον Γ. Γ. Δημοσίας Τάξης ήταν Ίδρυση Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ιωαννίνων, η θεσμοθέτηση του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών, η αναδιάταξη – σύμπτυξη υπηρεσιών, το μεταναστευτικό καθώς επίσης και ζητήματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων αλλά και η ανάγκη στήριξης της αποστολής του με στόχο την θωράκιση του έννομου αγαθού της ασφάλειας του πολίτη.
Ο κ. Γενικός από την πλευρά του, όπως αναφέρεται στη γραπτή ανακοίνωση, λαμβάνοντας υπόψη όσα του επισημάνθηκαν, τόνισε πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του θα συμβάλει θετικά στην εξεύρεση λύσεων.