ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019 – Επίδειξη Μόδας βγαλμένη από άλλη εποχή

Νέα

Ο κύκλος των ΔΕΛΤΑ 360 Fashion Shows ολοκληρώθηκε στα Ιωάννινα, όπου διεξήχθη η τρίτη κατά σειρά επίδειξη μόδας για την ανάδειξη του έργου των σπουδαστών της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς του μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου!
Το Fashion Show, με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φιλοξενήθηκε στο υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ., στο λόφο Φρόντζου, ένα εμβληματικό σημείο που είναι ταυτισμένο με τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης των Ιωαννίνων.
Κατά τη διάρκεια της επίδειξης παρουσιάστηκαν οι εντυπωσιακές δημιουργίες των σπουδαστών Σχεδίου Μόδας με θέμα την Αρχαία Ελλάδα. Οι σπουδαστές και σπουδάστριες εμπνεύστηκαν από την Αρχαία Ελληνική ιστορία και τη Μυθολογία και παρουσίασαν ένα άρτιο αποτέλεσμα που κέρδισε τις εντυπώσεις! Το make up και το hairstyling των μοντέλων επιμελήθηκαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής αντίστοιχα εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο το θέμα του show!
Κατά την έναρξη του show οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρωτοποριακό projection mapping, γεμάτο ήχο και φως!
Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβαν οι σπουδαστές των τμημάτων Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας.
Οι σπουδαστές του τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων και Bartending επιμελήθηκαν ένα ξεχωριστό cocktail με Aperol Spritz σε συνδυασμό με Schweppes και προσέφεραν κρασιά από τη Zoinos Winery.
Με τη σειρά της, η συνεργαζόμενη Σχολή Χορού Ανθής Βικελή παρουσίασε χορευτικό εμπνευσμένο από το θέμα της βραδιάς.
Χορηγοί Επικοινωνίας: ITV, Ελευθερία, Ανεξάρτητος, Πρωινά Νέα, NRG Radio, Giga FM, Sky Radio, Kiss FM, Melody, Proto Kanali, nightwall.gr