ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΙ – Άμεση αποκατάσταση της βλάβης στον κεντρικό αγωγό

Νέα

Άμεσα αποκαταστάθηκε η βλάβη σε κεντρικό αγωγό που είχαν σαν αποτέλεσμα τη μειωμένη ή και καθόλου υδροδότηση των περιοχών: Αμπελόκηποι, Νέα Ζωή, Μέλανδρα και Καρδαμίτσια.
Συνεργεία της ΔΕΥΑΙ αντιμετώπισαν άμεσα τη βλάβη και η υδροδότηση έχει αποκατασταθεί πλήρως όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Μάκης Χρυσοστόμου.
Όπως ανέφερε, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ κινήθηκαν άμεσα και αποκατέστησαν τα προβλήματα ώστε να μην μείνουν σπίτια και επιχειρήσεις χωρίς νερό και να αποκατασταθεί γρήγορα το πρόβλημα με την υδροδότηση.
«Τα συνεργεία άμεσα έφτασαν και ξεκίνησαν τις εργασίες ώστε να αποκαταστήσουν το όποιο πρόβλημα υπήρξε. Ήδη, έχει ξεκινήσει η υδροδότηση κανονικά» ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου.
Δοθείσης της ευκαιρίας ρωτήθηκε και για την γενική εικόνα λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ζήτηση του νερού. Βέβαια, ακόμη ο καιρός δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός ώστε να αυξηθεί η ζήτηση για ποτίσματα αλλά ο κ. Χρυσοστόμου διαβεβαιώνει ότι με τις συνολικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την υδροδότηση.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ