ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -Συνέδριο για το μέλλον της Βελλάς

Εκδηλώσεις

Η Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς διοργανώνουν συνέδριο

Η Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς διοργανώνουν συνέδριο σχετικό με το μέλλον της Βελλάς την Τετάρτη στις 11:00 στην αίθουσα Πολιτιστικός Πολυχώρος «Δημήτρης Χατζής» (παλαιά Σφαγεία).

Στο Συνέδριο θα ανακοινωθούν οι προτάσεις όλων όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον μέχρι τώρα. Τυχόν προτάσεις ή τοποθετήσεις που θα εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνουν δεκτές από το προεδρείο, ώστε να μην αποκλειστεί κανένας, όπως ανακοινώθηκε. Σχετικές δηλώσεις για την προαναγγελία του συνεδρίου, έγιναν χτες.

Όλες οι προτάσεις και τοποθετήσεις που θα ανακοινωθούν στο Συνέδριο, θα  καταγραφούν ηχητικά και θα δημοσιευτούν στη συνέχεια σε ειδικό έντυπο που θα εκδοθεί.

Από τους διοργανωτές, καλούνται όλοι οι απόφοιτοι Βελλαΐτες καθώς και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος να παραστούν στο συνέδριο, «το οποίο έχει βαρύνουσα σημασία για το μέλλον της μεγάλης αυτής Πανηπειρωτικής Σχολής, που λειτούργησε επί 100 και πλέον χρόνια», όπως σημειώνεται.