Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη μαζί επί σκηνής

Εκδηλώσεις

Ο Ορφέας Περίδης μαζί με την Λιζέτα Καλημέρη, μετά τη δισκογραφική τους συνεργασία, προχωρούν μαζί και στη σκηνή.

Έρχονται στα Γιάννενα, για μια εμφάνιση στο Stage το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, όπου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του νέου τους δίσκου, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, με τίτλο «Εν Φλύα».

Οι δύο καλλιτέχνες με ένα πολυμορφικό μουσικό σχήμα παρουσιάζουν ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, με τις νέες τους δημιουργίες αλλά και τα παλαιότερα, γνωστά και αγαπημένα τους κομμάτια.

Ο Ορφέας Περίδης φέτος γιορτάζει τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία.

Η Λιζέτα Καλημέρη με τη σπάνια της φωνή, το προσεκτικά επιλεγμένο της ρεπερτόριο και το δημιουργικό χάρισμα του Ορφέα Περίδη, δημιουργούν ένα άψογο αποτέλεσμα επί σκηνής.

Συμμετέχουν οι: Θοδωρής Δαμουράκης: κιθάρες, Αλέξανδρος Ιακώβου: βιολί/μαντολίνο, Εύη Κανέλλου: κρουστά, Κώστας Αρσένης: κοντραμπάσο.

Ώρα προσέλευσης: 21:30. Ώρα έναρξης 22:30. Προπώληση, Μειωμένο, Φοιτητικό: 10 ευρώ. Ταμείο: 12 ευρώ (Η τιμή του μειωμένου ισχύει και στο ταμείο). Σημεία Προπώλησης: Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, Seven Spots (στα Ιωαννινα και όλη την Ελλάδα), όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva, ΓΕΡΜΑΝΟΣ (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα). Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78).