Κουκλοθέατρο από την Ισπανία στα Γιάννενα

Εκδηλώσεις

Οι Proyecto Caravana από την Ισπανία έρχονται με την παράσταση “Cartpostal” στο κουκλοθέατρο Αντράλα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στης 18:00 και την Κυριακή στις 12:00.
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά (η παράσταση είναι με ελεύθερη είσοδο, με το γνωστό σε όλους «καπέλο», άμεσα συνδεδεμένο με την κουλτούρα των παραστάσεων δρόμου και με την τέχνη του κουκλοθεάτρου).
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλ. 6974291513.
Η παράσταση μιλά για ένα ταξίδι και για τους φίλους που μας φέρνει ο δρόμος… Μια διαδρομή προς έναν κόσμο φαντασίας όπου οι ψαράδες ερωτεύονται τις σαρδέλες, ένα γούνινο τέρας μας διδάσκει να φυτέψουμε λουλούδια και ένας νέος άπληστος δράκος θέλει να φάει όλο το μέλι από το βάζο… Μια παράσταση σε 3 πράξεις για όλες τις ηλικίες που διηγείται το υπέροχο ταξίδι της ζωής. Το έργο «Ταχυδρομικές κάρτες» γεννήθηκε ως μέρος μιας περιπέτειας που ακόμα γράφεται: μια διαδρομή από την Ισπανία μέχρι την Ελλάδα, που διέρχεται από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Κροατία.
Κουκλοπαίχτες: Mel Pepiol, BlaiPepiol, JosevePepiol και Celia Salcedo.
Κατασκευή και προσαρμογή: Celia Salcedo.
Σκηνοθεσία:Joseve Pepiol.
Ο κουκλοθίασος “Project Caravana” γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2012, από μια οικογένεια κωμικών σε ένα μικρό χωριό στην αγροτική Ισπανία. Έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ισπανία με παραστάσεις για όλο το κοινό όπου η κωμωδία και ο προβληματισμός συναντιούνται με τις μαριονέτες για να ερμηνεύουν γλύκες ιστορίες.