Η «Μαύρη Σαμπούκα» έρχεται να μεθύσει τα Γιάννενα

Εκδηλώσεις
  • Για δύο παραστάσεις στο Θέατρο Έκφραση

Η «Μαύρη Σαμπούκα» του Τόλη Παπαδημητρίου έρχεται στα Γιάννενα και στο Θέατρο Έκφραση την Πέμπτη 18 Απριλίου και την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 9 το βράδυ.
Μετά την εκκωφαντική επιτυχία του «Βίλα Αμαλίας», διανύοντας ήδη την 2η σεζόν με την «Μαύρη Σαμπούκα» και λίγο πριν «ξαναχτυπήσουν» στην Άρτα, οι δύο πρωταγωνιστές Αντώνης Στάμος και Τόλης Παπαδημητρίου κάνουν μια στάση στα Γιάννενα αποφασισμένοι «ν’ ανατινάξουν» το Θέατρο Έκφραση.
Η υπόθεση απλή: Ένας ταξιτζής, ένας μουσικοσυνθέτης, ένα πτώμα και άφθονο αλκοόλ.
Με «όπλο» τον ξέφρενο ρυθμό, «σκανδάλη» την έξυπνη ατάκα, «μπαρούτι» τους δύο ακραίους χαρακτήρες και «δυναμίτη» το γέλιο η «Μαύρη Σαμπούκα» είναι μια κωμωδία-σφαίρα που σας υπόσχεται την πιο ξεκαρδιστική «έκρηξη».
Παίζουν: Στο ρόλο του Βλάση Κουρούπα ο Τόλης Παπαδημητρίου και στο ρόλο του Διονύσιου Αβέρωφ ο Αντώνης Στάμος. Μαζί τους οι Ζέτα Λιάλιου, Δημοσθένης Μπουντούρης.
Σκηνοθεσία: Τόλης Παπαδημητρίου. Βοηθός Σκηνοθέτη: Ζέτα Λιάλιου. Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκη Δημητρίου. Photos – Videos: Κων/νος Νούλας. Graphics: Άννα Μαυροειδή. Μουσ. Επιμέλεια: Τόλης Παπαδημητρίου.
Διάρκεια: 140΄ (με διάλειμμα).
Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του θεάτρου, στο Sherlock coffee maker (Αραβαντινού 14) & στα τηλ.: 2651554505 , 6907500710.
Τιμή προπώλησης: 12 ευρώ (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων). Γεν. Είσοδος: 15 ευρώ.