Φωτογραφικός διαγωνισμός με θέμα τη «γειτονιά»

Εκδηλώσεις

Κτίρια, αντικείμενα, πρόσωπα και καταστάσεις αποκτούν μια άλλη διάσταση μέσα από το πρίσμα της ανοικείωσης, ακόμη και για τους ίδιους τους φωτογράφους. Η φωτογραφική ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρω. διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό που ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την 31η Αυγούστου 2019.
«Φωτογραφίστε αυτό που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, αυτό που σας ιντριγκάρει, αυτό που φοβάστε, αυτό που δε φαίνεται ξεκάθαρα, αυτό που πάντα θέλατε να εξερευνήσετε. Φωτογραφίστε την «άγνωστη» πλευρά της γειτονιά σας και ανεβάστε τη φωτογραφία σας στον εξής σύνδεσμο: https://www.kadrw.gr/index.php/photo-contest-geitonia/», αναφέρουν.
Όροι και πληροφορίες:
– Οι φωτογραφίες πρέπει να δημιουργηθούν από 3 μέχρι 31 Αυγούστου
– Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό μόνο με μία φωτογραφία τους της οποίας η διάσταση θα πρέπει να είναι 1200 pixel η μεγάλη πλευρά (και max 50Mb).
-Σημειώστε τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες και κεφαλαίο
– Η κριτική επιτροπή που θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες αποτελείται από τα μέλη της Verge Collective.
– Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στην ομαδική έκθεση της Κα.Δρώ με θέμα «Η γειτονιά μου» που θα γίνει τον Οκτώβριο με τυπώματα τα έξοδα των οποίων θα καλύψει η Κα.Δρώ. Ο πρώτος νικητής θα πάρει επίσης ως δώρο ένα φωτογραφικό βιβλίο.
– Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και θα αναρτηθούν στο www.kadrw.gr