Επιστημονική Εκδήλωση στη μνήμη του Μωυσή Ελισάφ

Εκδηλώσεις

Στη μνήμη του Μωυσή Ελισάφ είναι αφιερωμένη η  ετήσια Επιστημονική Εκδήλωση που διοργανώνει η Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος

Στη μνήμη του Μωυσή Ελισάφ είναι αφιερωμένη η  ετήσια Επιστημονική Εκδήλωση που διοργανώνει η Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με τις Α’ & Β’ Πανεπιστημιακές Παθολογικές Κλινικές ΠΓΝΙ.

Η ημερίδα με τίτλο: «Προβληματισμοί & Διλήμματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Παθολόγος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την επιστημονική κοινότητα της Βορειοδυτικής Ελλάδος.

Ο αείμνηστος Ομ. Καθηγητής Μωυσής Ελισάφ υπήρξε ο ιδρυτής της Εταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος. Οι συνεχιστές του εκπαιδευτικού του έργου καθιερώνουν την επιστημονική εκδήλωση «Προβληματισμοί & Διλήμματα που Αντιμετωπίζει Καθημερινά ο Παθολόγος» σε ετήσια βάση, αφιερωμένη στη μνήμη του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες πάνω σε ποικίλα θέματα που απασχολούν τον παθολόγο στην κλινική πράξη.  Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι δωρεάν και η συμμετοχή πραγματοποιείται με φυσική παρουσία.