Επιστημονικές ημερίδες από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

Εκδηλώσεις

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων διοργανώνει σειρά επιστημονικών συναντήσεων/ημερίδων με τίτλο «Επιστημονικά Πρωινά 2019». Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν σε τέσσερις θεματικές ενότητες υπό το γενικό τίτλο «Καθημερινή κλινική οδοντιατρική πράξη», περιλαμβάνοντας ομιλίες στα γνωστικά αντικείμενα της Χειρουργικής Στόματος (16.02.19), της Οδοντικής Χειρουργικής (02.03.19), της Ενδοδοντίας (16.03.19) και της Προσθετικής (30.03.19). Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Μετά την έγκριση από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Ο.Ο. θα πιστωθούν στους συμμετέχοντες μόρια της -υπό τελική διαμόρφωση στους επόμενους μήνες μετά την απαραίτητη διαβούλευση – Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Οδοντιατρικής Επιμόρφωσης.

Η συμμετοχή των Οδοντιάτρων σε όλες τις ημερίδες είναι δωρεάν. Σε όσες από αυτές προβλέπεται πρακτικό σεμινάριο, ο συμμετέχων επιβαρύνεται το επιπλέον κόστος.

Το Σάββατο θα λάβει χώρα ο θεματικός κύκλος «Διαχείριση καθημερινών κλινικών πράξεων της χειρουργικής στόματος» από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Du Lac με ομιλητές τους: Φώτιο Τζέρμπο, Αν. Καθηγητή ΓΝΘΧ ΕΚΠΑ και τον Ιωάννη Φακίτσα, ΓΝΘΧ, Διδάκτωρ Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ.