Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό

Εκδηλώσεις

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 15:30 στο γήπεδο της Λιμνοπούλας.

 

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, σε μία διεθνή εκστρατεία για την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού και τη συγκέντρωση πόρων για έρευνα, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου 1,5 εκατομμύριο  γυναίκες διαγιγνώσκονται ετησίως με καρκίνο του μαστού. Στατιστικά μοντέλα υποστηρίζουν ότι 1 στις 8 γυναίκες θα εμφανίσουν τη νόσο στη διάρκεια της ζωής τους.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης διοργανώνεται ποδοσφαιρικός αγώνας . Ειδικότερα ο ΑΠΣ «Οι Τίγρεις» με τη Σχολή πολεμικών τεχνών ΔΙΑΣ Tae kwon do θα συναντηθούν στο γήπεδο με τους παλαίμαχους της Τροχαίας Ιωαννίνων ως ένδειξη συμπαράστασης στις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του μαστού! Πριν την έναρξη του αγώνα η Σχολή πολεμικών τεχνών ΔΙΑΣ θα προβεί σε επίδειξη Tae kwon do.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 15:30 στο γήπεδο της Λιμνοπούλας.

Σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης, ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, ο διοικητής της Τροχαίας Ιωαννίνων και μέλη των ομάδων κάλεσαν το κοινό να βρεθεί στον αγώνα στέλνοντας το δικό τους μήνυμα νίκης κατά του καρκίνου του μαστού.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ