ΑΡΤΑ-Δια χειρός της υπουργού Τουρισμού η φωταγώγηση του δέντρου

Εκδηλώσεις

Στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αρταίων, δόθηκε από την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Άρτα, με την ατμόσφαιρα να κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή, Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου ο «Σκουφάς», με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ανάβουμε το δέντρο μας μαζί με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Ένα γεγονός που υποδηλώνει το ενδιαφέρον της για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας. Το 2022 να είναι μια χρονιά υγείας, αισιοδοξίας και δημιουργίας. Ξεκινάμε από το κέντρο του Δήμου μας και φωτίζουμε όλη την πόλη, τα  χωριά μας και  όλες τις γειτονιές. Θέλουμε να έχουμε την πόλη μας φωτεινή, γιορτινή, αισιόδοξη. Καλές γιορτές με υγεία και δύναμη», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Αρταίων, με την υφυπουργό να αναφέρει με τη σειρά της, «ας είναι αυτά τα φώτα που θα ανάψουμε, φώτα ελπίδας αλλά και μιας ευχής από όλους μας στους ανθρώπους που τώρα  περνούν δύσκολα,  να τα ξεπεράσουν γρήγορα».

Στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι αλλά και δημότες μικροί και μεγάλοι.

Τέλος, ο δήμος Αρταίων ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες που έδωσαν το «παρών» στη εκδήλωση, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, την Φιλαρμονική του Συλλόγου «Σκουφάς», καθώς και όλα τα στελέχη του δήμου Αρταίων που εργαστήκαν για τον στολισμό του Δήμου.