Υπέγραψε ο Γκάρο στον ΠΑΣ

Αθλητικά

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Χουάν Γκάρο ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Χουάν Γκάρο ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και υπέγραψε το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, διάρκειας ενός έτους με τη μορφή δανεισμού από την Ουρακάν. Ο νέος παίκτης του ΠΑΣ «πάτησε» και γήπεδο στο ΠΕΑΚΙ έχοντας μία πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και το επιτελείο και σταδιακά θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Η Ουρακάν ανακοίνωσε επίσης την παραχώρηση του παίκτη στον ΠΑΣ, με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2024 στην τιμή του ενός εκ. ευρώ.

Προχωρά του Τσαούση

Δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη με πηγές στον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως οι δύο ΠΑΕ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για το δανεισμό του 23χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Τσαούση, με τη μορφή του δανεισμού. Ο νεαρός θέλει να έρθει στον ΠΑΣ ενώ και οι Γιαννιώτες βλέποντας το αδιέξοδο στις συζητήσεις με ξένους παίκτες και μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς αριστερό μπακ, έριξαν νερό στο κρασί τους για να αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού και δεύτερο παίκτη (μετά τον Τζίμα) από τον ΠΑΟΚ.

Γενικά πάντως, η αίσθηση για τους χειρισμούς της διοίκησης στο θέμα της απόκτησης του αριστερού μπακ δεν είναι θετική, καθώς έχουν περάσει τρεις μήνες από την μεταγραφή του Πήλιου στην ΑΕΚ και η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν κατάφερε να βρει στην ποδοσφαιρική αγορά έναν αριστερό μπακ που να είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού. Έτσι, υπάρχει ο κίνδυνος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς αριστερό μπακ αφού ο Τσαούσης αν έρθει, δύσκολα θα μπει βασικός με προπονήσεις μίας εβδομάδας ενώ ο Κιάκος που αγωνίστηκε και πέρυσι για να καλύψει το κενό που υπήρχε στη θέση, δε θεωρείται και η καλύτερη επιλογή, πολύ απλά γιατί δεν είναι η θέση του.