Ξανά άτυχος ο Κόντε

Αθλητικά

Μια… διάκριση που έλειπε στη καριέρα του Πέδρο Κόντε, είναι ομολογουμένως το όσκαρ ατυχίας που έχει κατακτήσει τη φετινή χρονιά.

Ο ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ, που υπέστη ρήξη χιαστών και χειρουργήθηκε τον Σεπτέμβριο, από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επέστρεψε μετά από επτά μήνες και πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως έμελλε να είναι το τελευταίο του, πιθανότατα στη φετινή χρονιά.

Ο Κόντε υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 ημέρες κάτι που σημαίνει, ότι είναι αδύνατο να προλάβει να επιστρέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, που θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου, με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον Άρη. Για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Κόντε, που δεν είχε ποτέ στην καριέρα του σοβαρούς τραυματισμούς, η φετινή χρονιά είναι από εκείνες που προφανώς δε θέλει να θυμάται, πρώτα ο ίδιος και φυσικά η ομάδα που επένδυσε και στήριξε σε αυτόν το παιχνίδι της, από την αρχή, αλλά δεν τον είχε στη διάθεσή της.

Το ίδιο απογοητευμένοι και οι φίλαθλοι που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιστροφή του στην Ελλάδα και στον ΠΑΣ, ασκώντας πίεση στη διοίκηση και τον Γ. Χριστοβασίλη, που έκανε την υπέρβαση και απέκτησε τον Κόντε. Το μόνο παρήγορο και ενθαρρυντικό είναι, ότι ο νέος τραυματισμός δεν είναι στο πόδι που χειρουργήθηκε, επομένως θα επανέλθει σύντομα σε καλή κατάσταση και πλέον θα πρέπει να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν, ξεκινώντας από την αρχή, για να δώσει στην ομάδα όσα και ο ίδιος θέλει και φυσικά, όσα περιμένει η ομάδα από τον ισπανό επιθετικό.