ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Τελευταίες προπονήσεις για τον πρώτο αγώνα

Αθλητικά

Ανακούφιση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ προκάλεσε η είδηση της έναρξης του πρωταθλήματος μετά από μια εξαιρετικά μεγάλη περίοδο προετοιμασίας.

Οι παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας σήμερα θα έχουν μια δυνατή προπόνηση, μη την οποία ουσιαστικά θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, ενώ το Σάββατο θα προπονηθούν ήπια προπόνηση πριν αναχώρηση τους για τον αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής ολοκληρώνεται σήμερα με την τελευταία δυνατή προπόνηση, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα γίνει μία χαλαρή προπόνηση και η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο Αργ. Γιαννίκης, που το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, δε θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της Κυριακής τους τραυματίες Ξύδα, Σεργκερασβίλι και Ελευθεριάδη.

Συνεργάτης του τεχνικού επιτελείου της ομάδας παρακολούθησε την Παναχαϊκή στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ιωνικό την Τρίτη, ενώ πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού και ομαδικά, αλλά και ατομικά για κάποιους παίκτες έχει δώσει ο Γ. Ντάσιος που μέχρι τον Μάιο ήταν στο ρόστερ της αχαϊκής ομάδας.

 

Την Τετάρτη το ματς με τον Ασπρόπυργο

Η ΕΠΟ όρισε στο μεταξύ την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ασπρόπυργο για την προσεχή Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 16.00, ενώ σήμερα αναμένεται να οριστούν και οι διαιτητές.

 

Ανεβαίνουν οι τόνοι για τα τηλεοπτικά

Οι αντιδράσεις στο μεταξύ για την πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά εξακολουθούν να είναι έντονες με τη Σούπερ Λίγκα 2 να αποστέλλει σχετική επιστολή, στην οποία διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ότι εάν η ΕΡΤ δεν αποδεχθεί την πρόταση μείωσης 12% για τις ομάδες που υποβιβάστηκαν και 20% για τις υπόλοιπες το πρωτάθλημα θα ανασταλεί επ’ αόριστον από την 1η Οκτωβρίου.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός με επιστολή της προς τη διοργανώτρια αρχή εκφράζει την αντίθεσή της στην πρόταση της ΕΡΤ αλλά και στην έναρξη του πρωταθλήματος, εκτιμώντας ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, οι ομάδες οδηγούνται σε διάλυση.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το ΠΕΑΚΙ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο μεταξύ με ανακοίνωσή της εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για την από κοινού ρύθμιση των εκκρεμοτήτων, που δίνει τη δυνατότητα στον ΠΑΣ να πάρει την αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ενημερώνει ότι προέβη σε ρύθμιση των εκκρεμοτήτων της απέναντι στο ΠΕΑΚΙ και όλα τα απαραίτητα χαρτιά για την αδειοδότηση από την Ε.Ε.Α. έχουν προωθηθεί για έγκριση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για την γρήγορη και δίκαιη αντιμετώπιση του προβλήματος, παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων τους και θα τους ευχηθούμε να έχουν μία δημιουργική και αποτελεσματική θητεία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.