ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Στοπ στις προπονήσεις μέχρι τις 17 Μαρτίου

Αθλητικά

Με τις εξελίξεις στο «μέτωπο» της μάχης κατά του κορωναϊού να τρέχουν ραγδαία, και έπειτα από την απόφαση αναστολής διεξαγωγής όλων των εθνικών πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ ανακοίνωσε χθες Παρασκευή την αναβολή των προπονήσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι τις 17 Μαρτίου. Τότε, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και θα ληφθούν νέες αποφάσεις, ανάλογα με την πορεία εξάπλωσης της νόσου στη χώρα και φυσικά ανάλογα με το πώς θα έχουν εξελιχθεί οι συνθήκες.

Έχουν δοθεί επίσης αυστηρές οδηγίες και συστάσεις στους παίκτες της ομάδας, να παραμένουν στο σπίτι τους.

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την προσωρινή αναστολή του πρωταθλήματος, η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αποφάσισε την διακοπή των ομαδικών προπονήσεων μέχρι την Τρίτη 17.03, όπου και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και θα υπάρχει εκ νέου προγραμματισμός.

Στο ενδιάμεσο το προπονητικό team της ομάδας έδωσε ειδικό ασκησιολόγιο για τους ποδοσφαιριστές μας με εξ αποστάσεως παρακολούθηση, έτσι ώστε να μπορούν να διατηρήσουν το πρόγραμμα τους με ασφάλεια από το σπίτι, ενώ παράλληλα έλαβαν και οδηγίες για τις μετακινήσεις και το καθημερινό τους πρόγραμμα με σκοπό την πρόληψη και προστασία», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.