ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Δύο φιλικά το Σαββατοκύριακο

Αθλητικά

Δύο τελικά θα είναι τα φιλικά παιχνίδια για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το Σαββατοκύριακο που θα αντιμετωπίσει την Κασσιόπη και την Παναχαϊκή, μην καταφέρνοντας να κλείσει φιλικό με ομάδα της Σούπερ Λίγκα.

Έτσι, αύριο Σάββατο στις 17.00 ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί την Κασσιόπη και την Κυριακή στις 15.00 θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή, την ομάδα που αντιμετώπισε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Πάτρα.

Και τα δύο φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Πανηπειρωτικό αφού στο Εθνικό Στάδιο έχει γίνει σπορά και προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος, ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση, όταν ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις του.

Όπως έγινε και τον Σεπτέμβριο με συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια σε δύο ημέρες, ο Αργ. Γιαννίκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ομάδες στα παιχνίδια, δίνοντας ευκαιρία σχεδόν σε όλους από ένα αγωνιστικό 90λεπτο.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ με τους παίκτες να έχουν στο πρόγραμμά τους ασκήσεις αντοχής για ξεκίνημα και στη συνέχεια διπλό επιθετικής τακτικής, με συνεχείς οδηγίες από τον προπονητή κ. Γιαννίκη, με σκοπό τη δημιουργία φάσεων στον αγωνιστικό χώρο.