ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Δοκιμάζει δυνάμεις με τον Ολυμπιακό Βόλου

Αθλητικά

Με τον Ολυμπιακό Βόλου θα αναμετρηθεί σε φιλικό ματς ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σήμερα στις 17.30 στους «Ζωσιμάδες».
Εκείνο που φαίνεται στις τελευταίες προπονήσεις ότι απασχολεί περισσότερο τον Έλληνα τεχνικό είναι το σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα μετά και τους τραυματισμούς των Ελευθεριάδη και Σεργκερασβίλι.
Το 3-5-2 με το οποίο αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Θεσπρωτό το περασμένο Σάββατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πορεία του πρωταθλήματος, πιο πιθανό όμως φαίνεται το σχήμα με το οποίο ξεκίνησε στα φιλικά, δηλαδή το 4-2-3-1.
Μάλιστα, φαίνεται να κερδίζει έδαφος η σκέψη της αξιοποίησης του Κρίζμαν ως 10άρι, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο για την επιθετική γραμμή στους Παμλίδη, Λέο και Ξύδα. Η γενική είσοδος και για τα δύο φιλικά παιχνίδια ορίστηκε σε 5 ευρώ, ωστόσο δωρεάν θα είναι η είσοδος για τα παιδιά και φυσικά για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
Με δεδομένο ότι ο ΠΑΣ δίνει ένα δεύτερο φιλικό την Κυριακή με αντίπαλο την Κέρκυρα θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο προπονητής του ΠΑΣ θα περιορίσει τον αριθμό των αλλαγών στο σημερινό παιχνίδι, επομένως οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής
Στο μεταξύ η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ προσέφυγε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ, προκειμένου να εισπράξει τα οφειλόμενα χρήματα.
Η Επιτροπή ανέβαλε την εκδίκαση μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

Η Λάρισα θέλει να αγωνιστεί στους «Ζωσιμάδες»

Ο ΠΑΣ μπορεί να υποβιβάστηκε, όμως οι Ζωσιμάδες μπορούν να φιλοξενήσουν τουλάχιστον ένα παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα.
Τα έργα για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λάρισας δεν έχουν ολοκληρωθεί και όπως γνωστοποίησε ο Αλ. Κούγιας, η ΑΕΛ έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα τους «Ζωσιμάδες» και αν κριθεί ακατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος στη Λάρισα, ο αγώνας ΑΕΛ – ΑΕΚ θα διεξαχθεί στα Γιάννενα!